#SOLIDARNOST – Jelena Cenić

Prikazujemo #SOLIDARNOST na delu. Volonteri i volonterke Centra za omladinski rad iz Novog Sada donose vam intervjue sa pojedincima i pojedinkama koji, u doba pandemije korona virusa, doprinose svojoj lokalnoj zajednici na različite načine: volontiraju u Crvenom krstu, organizuju biblioteku u zgradi za svoje komšije, besplatno šiju maske za svoje sugrađane/ke itd.

Ovog puta, intervju smo radili u audio formatu, a sa kim smo sve prethodno razgovarali možete pogledati na našoj YouTube stranici i sajtu.

Tokom vanredne situacije nastava u osnovim i srednjim školama, a takođe i na fakultetima se odvija od kuće, preko interneta. Ovog puta, naši volonteri razgovarali su sa profesorkom srpskog jezika i književnosti, Jelenom Cenić, koja tokom pandemije sprovodi onlajn nastavu za svoje đake, kao saradnica svojih kolega i koleginica. Šta sve ovaj posao podrazumeva i kako profesori/ke ali i učenici/e doživljavaju onlajn nastavu, poslušajte u razgovoru koji su sa njom vodili volonteri Tima za odnose sa zajednicom, Stefan Mihajlović i Đorđe Živić.

 

Ostavi komentar: