Poziv za dodelu sredstava za implementaciju modela integrisanih usluga

Javni poziv za dodelu sredstava organizacijama civilnog društva Zapadnog Balkana za implementaciju modela integrisanih usluga.

Centar za omladinski rad otvara javni poziv za projektne predloge organizacija civilnog društva za implementaciju modela integrisanih usluga u cilju povećanja zapošljivosti NEET mladih.

Centar za omladinski rad (Srbija), u partnerstvu sa Forum MNE (Crna Gora), CEM (Bosna i Hercegovina), TOKA (Kosovo ) i YSC (Albanija[1]) sprovodi trogodišnji projekat ”Moja karijera na putu do heroja” jačanje mreže organizacija civilnog društva Zapadnog Balkana za sprovođenje integrisanih usluga za zapošljivost mladih i buduće poslove 4.0 digitalne revolucije“.

U okviru Modela biće odabrano ukupno 6 organizacija civilnog društva za svaku od sledećih usluga:
1. Digitalne veštine nivoa A – digitalni marketing
2. Digitalne veštine nivoa B – razvoj mobilnih uređaja uz pomoć C#\.NET i Xamarin
3. Karijerno vođenje i savetovanje
4. Preduzetničke veštine
5. Onlajn tutorijali za digitalne veštine nivoa A
6. Onlajn tutorijali za digitalne veštine nivoa B

Pitanja se mogu slati imejlom ne kasnije od 30. marta 2021. do 17.00 h na imejl adresu obrazovanje@czor.org sa predmetom imejla: ”Moja karijera na putu do heroja” – Puno ime potencijalnog nosioca projekta. Sva prikupljena pitanja će zajedno sa odgovorima biti objavljena na stranici https://www.czor.org/02hero

Paket za prijavu može se preuzeti ovde: Prijavni paket za R. Srbiju

Rok za podnošenje prijave projektnog predloga je 12. april 2021, do 17 h.

Informacije o regionalnom pozivu dostupne su na sajtu.

Projekat ”02hero” je finansiran od strane Evropske Unije dok je sprovođenje projekta podržano od strane švajcarske vlade kroz projekat Znanjem do posla – E2E koji se u ime Vlade Republike Srbije sprovodi od strane Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva (SIPRU).

[1] Kosovo se navodi u kontekstu Rezolucije o sigurnosti Ujedinjenih nacija 1244 (1999).

Ostavi komentar: