Poziv za online omladinsku razmenu – KOMPAS KARIJERE MLADIH

Pozivamo sve zainteresovane mlade iz Kragujevca i Novog Sada da se prijave na online omladinsku razmenu KOMPAS KARIJERE MLADIH koja će se održati u periodu od 6. do 12. juna 2020. godine. Omladinske razmene podrazumevaju učenje u okviru neformalnog obrazovanja i razmenu iskustva sa drugim mladim ljudima sličnih interesovanja.

Ako te zanima kako uspešno možeš da kreiraš svoju karijeru, doneseš odlične odluke za sebe, kao i kako svoju ideju možeš da pretvoriš u uspešan posao, čak i ukoliko želiš da učiš kroz radionice, igre i druženje sa još 20 vršnjaka/inja iz Kragujevca i Novog Sada, onda je ovo prava prilika za tebe, prijavi se!

Tražimo 10 mladih osoba između 15 i 30 godina koji žive u Kragujevcu i 10 mladih osoba između 15 i 30 godina koji žive u Novom Sadu. Svi učesnici/e razmene dobiće potvrde o učešću.

Možete se prijaviti putem onlajn upitnika koji se nalazi OVDE.

Svi uneti podaci se isključivo koriste u cilju organizacije programa i neće biti prosleđeni drugom licu, kao ni korišćeni nakon razmene!

Online omladinska razmena “Kompas karijere mladih“ zajednički sprovode CZOR i Omladina JAZAS Kragujevac, a deo je projekta “Prva dekada prepoznavanja omladinskog rada”, koji sprovodi Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.