(P)ostani zapošljiv/a – trening o zapošljivosti mladih

Centar za omladinski rad te poziva da se prijaviš na trening o zapošljivosti mladih pod nazivom “(P)ostani zapošljiv/a”. Ovaj trening namenjen je mladima uzrasta 18 – 26 godina koji žive na teritoriji Grada Novog Sada.

O treningu

Ukoliko si se ikad zapitao/la:

  • Da li si zapošljiv/a?
  • Koje su to veštine neophodne za 21. vek?
  • Kako i gde da ih stekneš?
  • Kako da se predstaviš u najboljem svetlu, bez obzira da li je to razgovor za posao, meetup ili neobavezno druženje?
  • Kako izgleda rad u timu i gde da ga isprobaš u praksi?
  • Kako je to pandemija uticala na biznis sektor i šta iz nje možeš da naučiš?
  • Uvek si hteo/la da postaviš milion pitanja osobama koje učestvuju u procesu selekcije (HR menadžeru/ki, vlasniku/ci kompanije, tim lideru/ki, itd.)? Ovo je idealna prilika da saznaš odgovore na sva pitanja, jer će upravo oni biti naši gosti.

Pored svega ovoga učešćem na treningu učestvovaćeš i u izradi edukativnog kviza na temu o veštinama za 21. vek, koji će od oktobra biti dostupan na Fun park aplikaciji! Na ovom kvizu ćeš raditi zajedno sa drugim učesnicima/ama treninga, a takom celog procesa će sa vama biti i neko iz trenerskog tima.

CZOR obezbeđuje svim učesnicima/ama ručak i osveženje za sva tri dana treninga, a učesnici/e koji budu prisustvovali celokupnom treningu dobiće i potvrdu o učešću.

Prijavi se

Link do prijavnog formulara možeš pronaći klikom na: https://forms.gle/cKL5ngzuPtSn4SCg9 (prijava je obavezna)

Takođe, napravili smo i facebook događaj na kom možeš da označiš svoj dolazak. Link ka fejs eventu potraži na: https://www.facebook.com/events/346377536510798 .

Vreme i mesto

Trening će se realizovati od 25. do 27. septembra u Novom Sadu, jednim delom na otvorenom, a najvećim delom u Digitalnom omladinskom centru na adresi Vojvode Putnika 1.

Termini održavanja treninga su:

Petak 25. 9. 16:00 – 20:00

Subota 26. 9. 10:00 – 18:00 (sa 2 sata pauze za ručak)

Nedelja 27. 9. 10:00 – 18:00 (sa 2 sata pauze za ručak)

Trening će se održati uz poštovanje svih epidemioloških mera koje su na snazi. CZOR će obezbediti maske i sredstvo za dezinfekciju za sve učesnike i učesnice treninga. Ukoliko se mere koje su trenutno na snazi promene do početka treninga, trening će se održati onlajn, o čemu će učesnici/e na vreme biti obavešteni/e.

Dodatne napomene

Ovaj trening sprovodi se u okviru OPENS2019 projekta pod nazivom „Fun Park – The fun starts here“.

„Fun Park“ je projekat koji podstiče razvoj kreativnosti i inovacija mladih kroz upotrebu IT tehnologija i omladinskog rada i ogleda se u tome da mladi se ne nalaze samo u ulozi korisnika aktivnosti, već su i kreatori igrice, te učestvuju u kreiranju interaktivne platforme namenjene mladima i omladinskim radnicima, na kojoj će se naći edukativni i zabavni sadržaj.

U slučaju da imaš neka pitanja (u vezi treninga ili CZOR-a), kontaktiraj našeg omladinskog radnika Stefana na broj telefona 062/8475462 ili putem mejla stefan.strbac@czor.org