Odjek – besplatne muzičke radionice

Za sve ljubitelje muzike predstavljamo još jednu radionicu koju u okviru stručne prakse organizuju studenti i studentkinje Univerzitetskog kursa.

Ukoliko te zanima muzika i baviš se njom na bilo koji način, muzičke radionice „ODJEK“ su pravi izbor za tebe. Kroz četiri meseca imaćeš priliku da radiš zajedno sa bendovima, toncima, producentima, snimateljima: teorijski i praktično, a po završetku radionice organizovaćemo našu svirku u Novom Sadu!

Ali to nije sve…

Osim radionica, vežbaćemo zajedno i u studiju, kako bismo pripremili završni performans. Vaš završni performans – onako kako vi želite!

Cilj naše prakse je da dobijete praktična znanja i veštine od muzičkih stručnjaka.

Ukoliko do sada nisi imao/la priliku mi ti je pružamo, bez obrzira da li si amater ili profesionalac.

Koga tražimo?

Mlade od 18 do 23 godine, koji se bave muzikom i/ili se interesuju za bilo koji aspekt muzike, a žive na teritoriji Novog Sada. Glavni uslov je da voliš muziku!

Prijave se vrše putem ovog linka.

Za sve dodatne informacije, kontaktiraj koordinatore radionice – Dejana (dejantomic1999@gmail.com) ili Jelenu (bozicjelena94@gmail.com).

Projekat se sprovodi u okviru stručne prakse Univerzitetskog kursa „Liderstvo i razvojni omladinski rad u zajednici“ koji sprovodi Centar za omladinski rad u saradnji sa Jonkoping Univerzitetom, koji finansijski podržavaju OPENS 2019 – Omladinska prestonica EvropeMinistarstvo omladine i sporta i IOGT-NTO.

Vidimo se!