I ja sam (n)EKO – eko radionice

Interesuju te teme kao što su ekologija i održivi razvoj? Želiš da na kreativan i zabavan način naučiš nove stvari, istovremeno upoznajući nove ljude? Priključi se projektu „I ja sam (n)EKO“.

Projekat “I ja sam (n)EKO” sprovode Sonja i Nora, buduće omladinske radnice i studentkinje Univerzitetskog kursa “Liderstvo i razvojni omladinski rad u zajednici”, koji sprovodi Centar za omladinski rad i švedski Jenčeping univerzitet.

I ja sam (n)EKO“ radionice namenjene su srednjoškolcima i srednjoškolkama koje žele više da nauče o ovoj temi. Zajedno ćemo stvoriti zajednički eko-proizvod koji će biti rezultat petomesečnog druženja i učenja. Izrađivaćemo eko-proizvode, organizovati DIY radionice, posetićemo institucije i organizacije koje se bave ovom tematikom, imati filmske projekcije i još mnogo toga!

Radionice će se održavati u Mesnoj zajednici „Omladinski pokret“ svakog utorka i četvrtka, od decembra do aprila 2020. godine.

Prijavi se, dođi da učimo zajedno i da saznamo: ko su eko influenseri, kako možemo napraviti novo od starog i šta se dešava sa otpadom nakon što završi u našoj kanti…. i još mnogo, mnogo toga!

Prijave su otvorene i vrše se putem ovog linka. Vidimo se i radujemo se zajedničkom druženju!