Obukama do zaposlenja u Srbiji

.

“Sve na jednom mestu” je program obuke namenjen mladim ljudima koji žele da unaprede svoje znanje i veštine i u potrazi su za poslom. Bez obzira kojom profesijom planirate da se bavite, korišćenje savremenih digitalnih alata, preduzetničke i meke veštine su sastavni deo svakog posla, te smo u skladu sa tim i kreirali one stop shop model koji na jednom mestu obuhvata sve što vam je potrebno kako bi brzo i lako došli do posla.

Program se sastoji iz 3 kursa koja će se organizovati u periodu od januara do novembra 2022.

  1. Kurs mekih veština
  2. Kurs digitalnog marketinga
  3. Kurs preduzetništva u IT-ju

Postoji veliki broj kurseva, ali ono po čemu se program obuka „Sve na jednom mestu“ izdvaja je činjenica da pokriva kompletan i zaokružen set veština na jednom mestu, uz fokus na buduće zaposlenje. Zahvaljujući znanju koje smo dobili direktno od poslodavaca, kao i znanju koje donose naši predavači i mentori iz poslovnog sektora, mi ćemo vas pripremiti da možete da odgovorite na buduće poslovne zadatke.

U okviru obuke delimo 25 stipendija.

 I to nije sve! Ukoliko uspešno prođeš kurseve, dobijaš priliku da u drugoj fazi programa radiš na konkretnoj izradi IT biznis ideje uz direktnu podršku uspešnih mentora / predstavnika firmi, i to u trajanju od 3 meseca.

A svoju biznis ideju ćeš moći da predstaviš u okviru „Elevator pitch“ događaja, a ako budeš imao/la dovoljno dobru prezentaciju, možeš ući i u top 6 timova koji će dobiti i podršku u vidu biznis savetovanja, podršku pri nalaženju dodatnih finansijskih sredstava i ostalih važnih elemenata za početak tvog biznisa.

Ako ti je sve ovo privlačno i želiš da se zaposliš, iskoristi priliku i krenimo zajedno u prvi krug programa!

Više o kursevima možeš pronaći OVDE.

KO SE MOŽE PRIJAVITI?

Ukoliko dolaziš iz Novog Pazara, Sjenice ili Tutina i imaš između 18-30 godina, a želiš da dođeš do posla- onda je ovaj program za tebe!

Prioritet tokom procesa odabira imaće mladi ljudi koji nisu zaposleni i nisu u procesu obrazovanja, kao i mladi koji imaju osnovno poznavanje engleskog jezika i rada na računaru.

Prije početka programa, svaki učesnik/ca će potpisati ugovor o stipendiranju, a sve informacije će biti dostupne tokom intervjua.

KAKO SE PRIJAVITI?

Vrlo lako! Klikni na: Prijava!!!

U slučaju da imaš bilo kakvih dodatnih pitanja ili ti treba pomoć oko ispunjavanja prijave slobodno nam piši.

Kontakt osoba je Esma Hot Lotinac: pitaj@czor.org

KAKO ĆEMO ODABRATI UČESNIKE:

Da bismo vas bolje upoznali, nakon što primimo vaše prijave pozvaćemo vas na kratki intervju. Na osnovu prijave i intervjua, odnosno vaših interesovanja, odabraćemo ukupno 25 mladih. Intervjui će biti održani u toku januara, kada počinje i program obuka.

Minimum kriterijuma:

  • Između 18-30 godina
  • Osnovno poznavanje rada na računaru
  • Osnovno poznavanje engleskog jezika
  • Da dolazite iz Novog Pazara, Sjenice ili Tutina
  • Voljni ste da družite i učite sa vršnjacima iz Crne Gore
  • Spremi ste i motivisani da u novu godinu razvijete neophodne veštine za zaposlenje. 😊

 

VAŽNI DATUMI:

Poziv otvoren                         14. decembar 2021. do 10. januara 2022.

Intervjui                                  Tokom januara

Potpisivanje ugovora            Sredina januara

Program obuka                      Kraj januara 2022. – novembar 2022.

 

VAŽNA DOKUMENTA:

Poziv za mlade

O kursevima

PRIJAVI SE OVDE!

Srećno!